header 7.jpeg
header 7.jpeg

Over ons


Sinds 2014 bestaat CEVEBRO en we zijn begonnen met een voorraad gebruikte onderdelen die uit zelf gedemonteerde cv-ketels afkomstig waren. Het bleek dat deze onderdelen nog goed zijn te hergebruiken. 

Voor zover mogelijk worden de onderdelen getest op werking voordat ze in de webshop komen. We verkopen alleen de gebruikte onderdelen die we zelf uit de cv-ketels halen om er zeker van te zijn dat ze ook echt nog goed zijn. Wij kopen dan ook géén losse gebruikte onderdelen in.

Van daaruit zijn we gegroeid naar nog meer gebruikte onderdelen van steeds meer merken ketels en ook een flinke voorraad nieuwe onderdelen uit stock. Deze nieuwe onderdelen worden door ons opgekocht van installatiebedrijven die met een over voorraad zitten. Het kan daarom zijn dat niet alle onderdelen netjes verpakt zitten in dozen en zakken en sommige onderdelen kunnen een paar krasjes hebben of er ontbreekt wat.
De prijzen zijn dan ook navenant en meestal ver onder de normale particuliere verkoopprijzen.

We fotograferen de aangeboden artikelen zoals wij ze geleverd hebben gekregen met of zonder toebehoren.


Als u iets niet kan vinden in de shop, schroom niet om te informeren of we het onderdeel toch hebben.

Wij willen u erop attenderen dat wij géén installatie/service monteurs zijn en u daarom niet kunnen adviseren over 
problemen met de cv-ketel. Hiervoor dient u een monteur te bellen die u kan helpen met de ketel.


Ga direct naar:

Gebruikte onderdelen
Nieuwe onderdelen
Nieuwe thermostaten
Warmte spiralen 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN